Home

In verband met het coronavirus is het nuttigen van visproducten in onze winkel beperkt mogelijk.
Hanteer minimaal 1,5 meter afstand en betaal contactloos. We laten maximaal 4 personen in onze winkel toe. Bestelling geplaatst, wacht indien mogelijk buiten. Slecht ter been? Neem plaatst op het bankje buiten- of binnen.
Bestellen kan ook via onze website, betaal met ideal en haal uw order af!
Welkom op de website van Vistraiteur Roescher

Op onze website geven wij u graag een kijkje in onze keuken. Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst. Per email, telefoon en natuurlijk in onze winkel. Graag tot ziens! Team Vistraiteur Roescher


Vacature

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime verkoopmedewerker/ster voor 10 tot 25 uur per week.


*In het bezit van rijbewijs B.
*Ook op zaterdagen beschikbaar.
*Variabel werkrooster.
 *Horeca-achtergrond of passie voor koken is een pré.
Stuur je sollicitatie naar info@vistraiteur-roescher.nl, bellen of Whatsappen kan ook: 06-43824169.

Vis van de maand juli: POON

Naar de webwinkel, kortingscode: poonjuli20

*Op de actuele dagprijs. Geldig vanaf 1-7-2020 t/m 31-7-2020. 
Minimale besteding € 5,-

Ingrediënten

  • 600 g rode poonfilet
  • 1 gele paprika
  • 2 uien
  • 50 g boter
  • 1 tl suiker
  • ½ dl droge witte wijn
  • allesbinder
  • 75 gram geraspte jongbelegen kaas
  • zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Spoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze daarna droog.
  3. Wrijf de poon in met een snufje zout en een snufje peper. Leg de filets naast elkaar in een ovenvaste schaal.
  4. Snijd de paprika en de ui in smalle ringen. Smelt de boter en bak hierin de paprika- en uienringen met de suiker 4 minuten op een matig vuur.
  5. Voeg de wijn toe en breng het geheel aan de kook.
  6. Schep het paprika-mengsel (ook het vocht) over de vis. Dek de schaal af en laat de vis in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten gaar worden.
  7. Neem de schaal uit de oven. Zet de grill aan en schenk voorzichtig het vocht uit de schaal in een steelpannetje. Zet het pannetje op een matig vuur.
  8. Voeg genoeg allesbinder (1-2 eetlepels) toe om de saus te binden. Roer de kaas en peper en zout naar smaak erdoor en schep de saus direct over de vis. Laat het gerecht onder de hete grill snel een beetje bruin worden.

    Voor 4 personen, minder dan 30 minuten bereidingstijd, 320 Kcal. Bron: visrecepten.nl

 

Ingrediënten

  • 4 rode ponen, schoongemaakt
  • 4 el olijfolie
  • 2 aubergines, in blokjes
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 4 tomaten, in stukken
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el kappertjes
  • 50 g zwarte olijven zonder pit, gehalveerd
  • 1 el suiker
  • 100 ml witte wijn
  • 1 takje rozemarijn, naaldjes fijngehakt
  • zwarte peper, versgemalen

Bereiding

  1. Verwarm voor de caponata 2 el olijfolie in een braadpan en bak de blokjes aubergine met de ui al omscheppend 4-5 minuten. Roer de tomaten met een halve el paprikapoeder, de kappertjes, olijven, suiker en wijn erdoor.
  2. Breng de groenten aan de kook en laat ze 20 minuten heel zachtjes sudderen. Laat een deel van het vocht verdampen. Breng de caponata op smaak met zout en peper en laat de groenten afkoelen tot lauwwarm.
  3. Meng 2 el olijfolie met de rest van de paprikapoeder, rozemarijn en peper naar smaak en bestrijk de vissen hiermee. Rooster de ponen in een grillpan op matig hoog vuur in 10-12 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege met een spatel. Leg de ponen op borden en schep de caponata ernaast.

Lekker met notenrijst of stevige sneden vloerbrood.
Bron: visnetten.nl

Week 29

  • Gerookte zalmbuikjes, 200 gram € 3,00
  • Zeevruchtenmix, heerlijk door paella of pasta 500 gram € 7,99
  • NIEUW! Wrap met gerookte forelsalade, per stuk € 3,00
  • Zomerspecial: € 2,50 korting op alle zakken gevroren gamba's! Combideal: 10 % korting op zakje marinade bij aankoop gamba's
Aanbiedingen

Sinds 1950

Met passie
voor vis!

Kant-en-klaar

Huigemaakte soepen

Nieuw! Indische currysoep met gamba's. Licht pittige vissoep met citroengras, knoflook, rode pepertjes en kokos. 0,5 dl- of 1 liter.

App uw markt bestelling.

Bestellen op de markt? Bestel tijdig!

*Alleen voor bestellingen op de markt!

Bestel tussen 12.00-13.30 & 16.30-18.00 minimaal 30 minuten van te voren!

Mail ons

Vragen of opmerkingen? Stuur ons u lekkerste visrecept en maak kans op een tegoedbon!

Besteld en betaald?

Wij brengen uw bestelling bij de winkeldeur! Neem uw ordernummer of bevestiging mee.

Winkel bestellingen.

Bellen kan natuurlijk ook!

Corona

Winkelbestelling geplaatst? Wacht buiten onder onze luifel, wij roepen uw bestelling af.