Catering

gourmet
Gourmet­pakket 
€ 38,-

Schaal 4 personen, 225 gram p/p: heilbot, gamba’s, Noorse zalm, rode tonijn, tilapia
Vanaf 2 personen te bestellen, p/p € 10,00

Ravigotte, cocktail, knoflook (3 x 150 cc) 3 sauzen € 3,40

smoky“Smoky” 
€ 38,50

Borrelschaal met gerookte vis circa 500 gram: Noorse zalm, heilbot, forel, paling, zalmtournedos, mierikswortelsaus & limoenmayonaise

Borrel­schotel 
€ 33,-

Gerookte zalm, tonijnsalade, roomkaas met gerookte zalm en bieslook, gegrilde gamba’s, albondigas “gestoofde visballetjes met alioli”, sashimi van tonijn met teriyaki saus, makreel- of sardines in diverse smaken

(4 tot 8 personen)

haringborrelHaring­borrel­schotel 
€ 21,50

18 haringstukjes, roggebrood, augurk, Amsterdamse uien,
romige haring-dillesalade,
zure haringsalade & zeewierwafeltjes

gegarneerde zalmsaladeGegarneer­de salade’s 
p/p € 15,95

Ruim gegarneerde salade met o.a. de volgende garnituren:
zoute haring, ambachtelijk gerookte visspecialiteiten, 
garnalensalade, gamba’s, diverse schepsalades, hartige vistaart

***Minimale afname zalmsalade 3 personen.

Tapas­plateau 
€ 15,95

Gegrilde gamba’s, albondigas (Spaanse visgehaktballetjes), vistaart, huisgemaakte tonijnsalade, gerookte zalm met alioli, tonijn in teriyaki, wrap met roomkaas & gerookte zalm.
**Vanaf 4 personen
geserveerd op houten tapasplateau of wegwerpschaal.

**Exclusief € 7,50 voor borg tapasplateau, aan te geven onder het tabje “schalen”